då var det onsdag..

Började dagen med att ta en lång dusch! Härligt.
Sedan prata jag med min kära mamma i typ en halvtimme, alltid lika roligt.

Tänkte jag skulle äta nåt nu, sen slänga på nån film eller nåt.. Så jäkla tråkig tv såhär på dagarna nu när OS
är slut..

Ser fram emot helgen, blir massa skoj då.. Kommer nog vara ganska sliten på söndag om jag känner mig själv rätt! Haha!

Jag saknar dig så mycket att det gör ont.. Varför kan du aldrig höra av dig, du behöver inte prata en jättelång stund men du kan väl iallafall fråga hur det är, prata om vädret, vad som helst.. bara jag får höra din röst.. Det slutar alltid med att jag får dåligt samvete och så ringer jag.. Jag har sagt till dig att du gärna får ringa...... när du vill! varför gör du inte det??!?
Jag älskar dig, förstår du det..? du är ju min ..... ♥

Ibland känns livet så jävla sorgligt............... ♥

snyggaste designen i stan...

Och det tackar jag fiffi för! superduper tack för hjälpen! love you hun!

Om en stund ska jag tvätta lite grann, kan behövas vill jag lova.. tvättkorgen är överfull och lite därtill.
Sedan blir det till att städa lite tror jag, städa upp efter kattjävlen som alltid hittar på bus på nätterna.... sliter sönder våra disksvampar bland annat.. suck!

Så nu kallar tvätten, skriver mer senare! puss

Ny Design

& den står jag för



sofie
& jag är emelie ... "svägerska"
haha, vad gammalt dedär lät!

Måndag igen, fattar inte hur snabbt det går..!

Helgen bara svish så försvann den.. förstår inte!

Aja iallafall, i fredags va vi ute hos Daniels föräldrar, sen kom hans brorsa och systern+pojkvän. Vi åt gott på kvällen och gick och lade oss relativit tidigt.
Klockan 04.30 ringde klockan i lördags morse, då var det dags att gå upp.. suck! Men eftersom vi skulle till tyskland så gjorde inte det så mycket.. Vi körde hemifrån klockan 05.00 och tog färjan i Helsinborg 06.15. Vi käka lite frukost på färjan och sen var vi snabbt över. Genom Danmark tog det ungefär 2 timmar exakt, sen tog vi färjan i från Rødby vid 09.15. Överfarten tog 45 minuter.
Väl över så körde vi till Calles först, handla massa gottgott där. Köpte bland annat snaps på påse.. det ni! hur smart som helst tyckte jag.. Efter en bra stunds shoppande körde vi till Border shopen och handlade ytterligare gottgott.

Hemma i sverige igen var vi vid 18.00 nån gång, och alla var jäkligt slitna när vi kom hem. Jag gick och lade mig vid kvart över tio. Haha!
Sen igår så hjälpte vi Daniels pappa med att skoffa stenmjöl på skottkärror som han sedan krattade och sedan paddade. Så jag har lite granna träningsvärk i ryggen just nu..

Nej det var väl allt. Skriver kanske mer senare.

ny dag, nya möjligheter!

Vatt på AF och pratat med min handledare, gick bra. Hittade ett jobb att söka så det har jag gjort nu. Lysande bra, ett jobb som jag absolut skulle vilja ha.
Sedan va jag på banken och aktiverade mitt kort. Och nu är jag hemma och ska iväg igen.

Ska ut till Daniels föräldrar nu snart, daniel ska bara tragga färdigt i telefonen. Imorgon blir det tidigt, klockan 06.00 ska vi ta färjan från Helsingborg.. puh!
Men det går nog bra. Jag får tänka på allt det goa! haha

Ha en trevlig dag!

ont i huvudet..


Börja kolla på den senaste Harry Potter men palla inte. Vet inte vad jag ska göra. Kanske gå och lägga mig.. fast klockan är ju bara halv tio.. Nja får va uppe en stund till iallafall.

Imorgon förmiddag blir det möte på Arbetsförmedlingen, sen ska jag gå till banken. Annars blir de nog inte så mycket, ska ut till Daniels föräldrar senare på dagen.

Nej nu ska jag göra nåt annat. Denna bild få avsluta dagen.. Godnatt Godnatt!


då var man ensam hemma igen..

Japp, daniel har kört till jobbet.
Känner mig hängig, ska nog inte bort till HV ikväll.. blir nog till att ta det lugnt istället. Spara mig inför helgen.

Tror inte jag ska göra så mycket just nu. spela lite kanske och sen kolla på film eller nåt.
Har fått mitt nya bankomarkort idag eftersom det andra blev stulet och spärrat, så nu kan jag betala i affärer igen, sjukt jobbigt att vara utan, vet inte hur många gånger jag stått i affären och skullat betala men nejdå det kan jag ju inte.. Får gå till banken för att ta ut pengar, men nu är allt tillbaka till det normala.. skönt!

Nej tror jag gör nåt annat nu än att sitta här! skriver ikväll!

Godmorgon Godmorgon!

Nyss uppstigen, känner mig lite halvsliten..
Dagen blir ganska lugn och ikväll är det HV, så de ska bli kul.
Älsklingen ligger och sover, men det är ju inte så konstigt när man slutar jobba klockan två på natten, klart att han är trött. Helgen kommer bli toppen, imorgon ska vi ut till daniels föräldrar och sova där, sen tidigt tidigt tidigt på lördag morgon beger vi oss till Tyskland, kommer bli super super bra! Längtar dit.

Kommer inte på mer att skriva nu, tittar in igen senare!


sjukt längesen lilla jag var här...

Men nu är jag det.

Kände att jag behövde skriva lite grann. Ibland så är allt så jobbigt, det går i perioder och jag försöker att inte tänka på det, men det är fan inte lätt. Särskilt när man är själv här hemma, eftersom Daniel jobbar.
Alldeles för många tankar och tårar går åt till det utan att jag egentligen vill, det bara blir så.
Jag önskar att det aldrig hänt och att mitt liv vore normalt på det viset, men det finns inget som kan "ta tillbaka" det om man nu skulle kunna säga så.
Många gånger önskar jag att jag berättat det tidigare, då kanske allting hade vatt borta nu, eller iallafall nästan allt. Jag önskar att denna berg-o-dalbana kör in på slutstationen snart så jag kan få ett avslut, ett definitivt avslut och att jag kan gå vidare med mitt liv.


Nog om det nu. De senaste dagarna har tillbringats hos mammsen, igår va vi på bio och sedan käkade vi på Peking tillsammans med Macke och Fiffi♥, mycket trevligt var det och suveränt gott.
Idag fyller älsklingen år så innan han åkte till jobbet så gratta jag han ordentligt med paketer och massor med pussar. Tihi!
Så nu sitter jag här själv och degar, kanske ska fixa nåt att äta, magen låter som en hel bunke med elefanter som är ute på springtur. Sedan kanske jag kollar nån film eller nåt, får se vart kvällen lutar.

Ha de nu så väldans bra!

G r a t t i s  ä n n u  e n  g å n g  h j ä r t a t ! , f i n a s t e  a v  d e  f i n a s t e ! ♥♥♥

RSS 2.0