ordningen återställd!

Helgen var trevlig, mycket trevlig.
Massa härliga människor, god mat och god dricka! helgen blev Brabrabra!

Veckan har börjat ganska segt, känner mig fortfarande trött sen i lördags och söndags, men nu börjar det rätta till sig. Och det är bra.
Dagen blir inte sådär jättespeciell, hade tänkt köra över en runda med dammsugaren och diska.. suck! trist, men det är sånt som måste göras.. Senare ska jag bort på viktväktarna, ska ta tag i det nu. Kommer bli så bra sen.. längtar!

Annars händer det nog inte sådär jättemycket i veckan tror jag.. Det blir nog en lugn helg och sen nästa vecka fyller jag år! Wiiiee! ska bli skoj, fast det är inte jämt eller nåt men det är ju alltid kul att fylla år.

Ja det va väl vad jag hade att säga för tillfället..
So long

Martin 30 & Markus 25!

Grattis pågar!

Ikväll kommer bli bra! jag lovar.. ska bli sjukt trevligt + att smörgåstårta är för jävla gott!

Ha en trevlig kväll, det ska iallfall jag!








Ledsen att jag inte skriver mer, massa som ska fixas.. Hej hej!

ischias, kan det bli jobbigare..


Började få ont i ryggen i torsdags.. sjukt jobbigt..
Nu är det ännu värre, hoppas verkligen att det försvinner till helgen, om det inte är borta till på torsdag så blir de att gå till massören på fredag. Palla detta, kan knappt sova på nätterna..
Har köpt voltaren idag på apoteket, hoppas på att det hjälper mig att sova. Trodde bara man fick ischias när man va lite äldre men det kunde man få när som tydligen..

Aja iallafall, i helgen va det fest, mycket trevligt.. va väl lite överförfriskad men slapp baksmälla av nån konstig anledning och det va ju bra! ;)
Igår åkte jag till mamma, så nu har jag sovit här inatt och ska sova här till imorgon också hade jag tänkt.
Får se om jag stannar längre. Va en runda på ÖB med mamma och lillan. Köpte såpbubblor till Simon så nu när vi kom hem så blåste vi bubblor ute på gården. Mysigt!

Ja det va väl allt jag hade att säga för tillfället! ha de kalas..


RSS 2.0