Ett kort inlägg..

För de gör ont att skriva..

Jag har alltså skadat tummen. Va med ute på terrängkörning på Revingehed. Satt i en bil där och rätt som de va så skumpa det till ganska ordentligt så nånting föll ner ifrån ett fack i taket och prickade rakt på min tumme.. Smärtan går inte att beskriva, nu har det ändå gått 3 dagar sen det hände och de gör nästan lika ont fortfarande..
Jag har inte brutit den, men de kan finnas en spricka som inte syns på röntgen än, så har jag fortfarande ont framåt nästa vecka så får jag åka dit igen för då kan sprickan ha gått upp så pass att den syns.
Har förstört ledband och tagit sönder en del av senan som sitter i tummen och den är svullen som en jävla korv.

Först åkte vi till sjukhuset i Lund, klockan 11.55 kom jag in på akutmottagningen där, en halvtimme senare va jag inne hos sköterskan och skrev in mig.. (hade ju klart inget legg eller patientbricka, suck.. Men de gick bra ändå till slut) Sköterskan sa att det va 6 stycken före mig i kön till att få komma in till läkaren.. Efter fyra timmar va det 4 före mig och efter ytterligare 2 timmar va de 6 stycken före mig igen. Det fanns inte en enda tidning i deras väntrum, vi bara satt där rätt upp och ner. Till slut blev vi måttligt trötta på att vänta så jag gick in till dom på ortopeden och fråga hur lång tid det skulle ta till.. De visste dom inte, anledningen till att de helt plötsligt va 6 stycken före mig igen va att de kommit in några akutfall med ambulans. Jag fick inget smärtstillande, Jag kunde stå ut va sköterskans svar... Till slut sa jag till dom att jag skiter i detta nu, jag åker till Kristianstad istället, så lång tid har det aldrig tagit där. Sagt och gjort, vi åkte därifrån måttligt irriterande och förbannade över att behöva vänta så länge och sen ändå inte komma nånstans..

Efter 1 timme och 50 minuter i Kristianstad va jag färdig.. Tacka vet jag Kristianstad, där är dom trevliga, ger en smärstillande när man behöver och får det att gå undan.
I Lund va dom bara otrevliga och sura... dit åker jag nog inte fler gånger..

Ja de blev inget kort inlägg men nu har jag också ont...
Ha de kalas!

Tråk-ap-jävla förkylning...

Är så trött på den nu, känner att nu räcker det för den här gången.

En helt vanlig onsdag idag ja, händer inte speciellt mycket vad jag kan komma på. Tänkte ta ett varv i lägenheten med dammsugaren och plocka undan här lite också, har varit lite slö nu undertiden förkylningen hållit i sig, men nu får jag ta tag i det innan det blir värre.

Sen blir det nog till att bädda ner sig i soffan en stund och kolla på nån film eller nåt.

Mamma och dom har åkt till Spanien nu, har inte hört av henne men hoppas att dom har det bra där nere. Hade kunnat göra vad som helst för att ha lite värme och sol nu.. Ingen jävla snö. Vill att det ska va snö en gång detta året och det är v.10 i Sälen sen kan snön försvinna puts väck.

Ja det va väl vad jag hade att säga.. ha de kalas ;)

Ut med det gamla - In med det nya..

Japp 2008 är slut och nu riktas alla våra blickar framåt mot 2009, kändes skumt redan där att skriva 2009! Haha.

2008 ska väl sammanfattas på något vis, känns som att jag inte kommer ihåg så mycket men jag ska försöka komma på vad som hänt i stora drag.

- Vi var i Prag, sjukt fint!
- Brorsan tog studenten och fyllde systemklar.. :)
- Hultsfred kommer man ju klart att minnas tillbaka på..
- Jag och Danel firade 2 år <3<3
- Martin fyllde 30 och Markus 25.
- Farbror och Sara blev med bebis, eller mest Sara efter som hon bär på det (haha), en av de roligaste nyheter man fått iår.
- Alla roliga övningar med hemvärnet, skrattar alltid lika gott när man resumerar vad som hänt och vilka som gjort bort sig.
- Nyåret firades i Göteborg, hela stan va som en enda stor jäkla raket..

Det va väl det tror jag. Nu dags att se fram emot året som vi nyss inlett..

- Sälen v. 10 kommer bli en av årets höjdpunkter, eftersom jag aldrig stått på ett par skidor....... NÅGONSIN!
- Alla roliga övningar med hemvärnet som väntar och alla mässkvällar ;)
- Kanske blir det en resa någonstans..
- Sommaren när den väl kommer..
- Sweden Rock blir det nog en tur till!
- Även Metal Town i Göteborg.
- Alla mysiga hemmakvällar med hjärtat!

Ja något sådant kanske! Året är säkert också fullt med en massa överraskningar bra som dåliga som dyker upp lite här och var! men det är väl så det ska vara.

Nej nu ska jag sitta här en stund och titta vidare lite, kanske spela.
Ha det bra! Hej svejs

RSS 2.0