Seg

Jaha, då va man här igen.
Dagen började segt, det va segt att stiga upp ur sängen idag.. hade gärna legat kvar några timmar till. Men då hade jag sovit bort hela dagen och det hade inte vatt bra.

Funderar på att sätta igång en film eller nåt. Sitta med täcke och kudde och kolla på film är aldrig fel. Fast jag måste nog dammsuga lite först.. kanske vika lite tvätt.. om jag orkar vill säga. Sen måste jag gå ner och köpa frimärke, så jag kan posta det där cpbrevet.

Helt plötsligt blev det en del att göra! bäst att jag sätter igång.
Tjingeling

Seg dag, Seg förkylning..!

Japp dagen har varit apseg.. har inte pallat göra ett endaste dugg.
Har åkt på en sån hejdundrandes förkylning så det är helt sjukt.. fattar inte vart den kom ifrån!
Är inne på min tredje dag nu och börjar få ont i mina bihålor.. inte kul alls ;( orkade med nöd och näppe ta mig till apoteket och köpa nässpray och halstabletter, halstabletter som smaka link. Hur äckligt som helst, så nu vet jag det aldrig sånna mer.

Jaha annars då, annars händer det inte speciellt mycket. Oroar mig lite för hur det kommer bli med allt detta som är på gång och hur det kommer sluta. Har ju bara gått och väntat på att få veta vad som händer och nu när jag vet så undrar man ju såklart hur det ska gå.

Resten av veckan blir det inget speciellt.. bara massa film och mys med hjärtat, inget alls planerat denna helgen vilket känns skönt, så man kan bara ta det som det kommer.
Har fått ett nytt favoritband.. haha! Creed, älskar dom.. Underbara lugna låtar med underbara texter. Härligt såhär nu när hösten börjar närma sig vinter och allt är grått och trist. Livar upp på nåt sätt!

Nej nog traggat, klockan är mycket och natten som gick har mest gått åt till att vända sig i sängen, snörvla, vara varm, hosta och varit allmänt obekväm. Hoppas på att få sova något inatt! nu går jag på min sparlåga..

Tjong i medaljongen

Livet..

Har ni känt nån gång att livet plötsligt stannat upp och att allting i världen bara stått still??
Så kände jag idag, för ett ögonblick. Telefonsamtalet öppnade helt plötsligt nya vägar och alternativ
och då menar jag inte som ett nytt jobb, en ny lägenhet eller nåt sånt matriellt utan jag menar då i mitt huvud (de lät skumt) och min själ. Ni som inte förstår nåt av vad jag pratar om kommer inte fatta nåt nu heller men ni som vet tror jag förstår.. Livet handlar inte om att vara ledsen eller arg eller besviken eller nåt som får en att må dåligt för nåt som hände för längesen.. Det handlar om att kunna lämna det bakom sig och se framåt, ta nya tag, ta vara på det man har och uppskattar.. Tror att det va det ljuset som gick upp för mig idag.. Fick mig att känna mig stark, att se framåt.
Än sålänge har det vatt tufft och mycket krävande, och då menar jag inte fysiskt utan psykiskt. Men förhoppningsvis kommer det att lägga sig och så småningom bara finnas kvar som en tunn tunn dimma som man kan vifta bort då och då och som inte stör för mycket.
 
Ja lite snack och mycket allvar.. Behöver skriva av mig ibland innan det tär på mig för mycket.

Återkommer imorgon med lite annat.. Tjo fjong


En helt vanlig Onsdag..

Ja inget konstigt med denna dagen..

Vaknade sent, skönt men samtidigt jobbigt.. kommer ha svårt att sova sen ikväll. Tänkte ta tag i lägenheten som ser ut som inferno ungefär, diska, städa toa, städa sovrummet... förresten handlade inte mitt förra inlägg om att diska också? haha

Aja iallafall, Halloweenfesten i lördags va skojig som bara den, synd bara att det blev så trist på slutet med EP-anfall, medvetslöshet och spricka i armen.. (de va inte jag som drabbades) Söndagen va seg som bara den, jag och D låg på soffan hela eftermiddagen/kvällen och kolla på film, mysigt att göra så ibland.

Veckan har börjat för jävla bra........ I måndags skickade jag ett mail till ett ställe som behövde folk, typ en timme senare ringde dom och ville att jag skulle komma dit och träffa dom, så vi bestämde tisdag kl.14.00 (igår). Så jag va där, jättetrevligt va de! så nu ska jag provjobba på lördag. Så sjukt roligt ska det bli! Har väntat på en sån här chans nu hur länge som helst med alla tusen jobb man sökt. Nu äntligen vänder det. Plus att jag kanske har ett annat jobb på g också.... Lycklig!
Sprang runt här och sjöng högt och tydligt så att alla grannar hörde! sånt lyckorus...

Nej jag får väl ta tag i det där som inte är så roligt.... suck! disken skriker på mig nu.

Ha de kalasbra, för det ska jag! ♥ 

RSS 2.0