Wish it was warm and green outside.. ;(



Längtar tillbaks till när det va varmt ute, nu är de bara massa snö och slask.. TRÅKIGT!


Tror ni på tomten?

Det gör inte jag..

Gårdagen bestod av att jobba på Hemgården i Tyringe. Sjukt kul att jobba lite, behövs om inget annat när man kollar sitt konto.. ska jobba imorgon också och på tisdag. Kommer bli bra.

Dagen idag blir väl inge märkvärdigt, ska fixa lite här hemma. Slappa lite framför tvn, kolla om där finns nån tvättid inom de närmaste.. måste tvätta lite grejer till lördag så man kan va tipp toppsnygg på kvällen.. haha! jag är alltid snygg.. X)

Hade sån sjuk jävla huvudvärk igår när jag kom från jobbet så jag minns inte ens att jag kommit innanför dörren. När daniel kom hem låg jag i sängen och kunde knappt prata. När det sedan hade lättat så såg jag att jag bara lagt allting innanför dörren i hallen.. väskan, halsduk och allt låg där på golvet.. Har inte ett minne av att jag lagt det där. Hemskt känns det!

Vaknade i morse med lite av huvudvärken kvar, konstigt nog. Ligger som en molande värk i bakhuvudet som vilken sekund som helst kommer bryta ut igen.. suck.

Nej nu har jag lite annat att fixa. Tjingeling på er

Då va man här igen! ;)


Ja som sagt, här igen. Måndag idag, inte vilken måndag som helst.. 1 December!
1 December är ju ganska speciell.. man får öppna första luckan på sin kalender, choklad är ju alltid gott. Man vet att det är 23 dagar kvar till julafton och ungefär en månad kvar tills det blir nytt år.
Det är ju aldrig fel..

Nog om det, kom nyss hem till mammsen efter en tur i stan med henne.. Hitta massa kul, bland annat daniels julklapp. Sen köpte jag en julduk, lite tomtar och lite annat skojigt. Daniels julklapp blev helt perfekt men kan jag ju såklart inte skriva vad det är här.. för då kanske han tjuvkikar. ;)

Veckan blir relativt lugn, ska inte göra speciellt mycket hade jag tänkt. Städa lite och så bara eftersom vi ska ha lite förpartaj hos oss på lördag innan mässen. Längtar apmycket till mässen, har väntat nu hur länge som helst känns det som så de kommer blir bra bra bra. Nej nu ska jag njuta av min loka och tjöta lite med mamma innan det är dags att ge sig av mot bussen.

Ha de kalas på er!
Trevlig 1 December.

RSS 2.0