17 Mars - Snön vräker ner!

Vad är detta för skumt jävla väder?? det har snöat här hela dagen och ännu vräker det ner. Visst snö kan väl vara ganska mysigt men det skulle ju fan kommit för två månader sen eller nåt...

Aja, kvällen blir väl inge speciellt, laga lite mat och sen blir det Anna Pihl. Ska nog kolla på film sen också, Jumper.

Haha Bender han sitter i fönsret och spanar ut över snökaoset, han ser väldigt intresserad ut.. men å andra sidan, går man ut med honom så sjunker han ihop som en luftmadrass utan luft ungefär!
Daniel ligger och sover på soffan.... haha! snart blir det till att hoppa lite på honom eller nåt så man kan få sitta ordentligt.

Ha en trevlig kväll!

Suck, trött... aja, iallafall ingen halsfluss!

Kom nyss hem från läkaren. Ingen halsfluss, bara virus.. eller bara och bara...
Vaknade halv åtta i morse av att halsen var tjock som cement och jag kunde knappt svälja, så då ringde jag till vårdcentralen och fick tid. Men som tur var så va de ingen halsfluss, däremot skulle jag ta de lugnt ett par dagar på grund av febern och så.

Det första jag fick göra när jag kom hem var att städa.. Bender va själv i knappt en timme och då hinner han vända upp och ner på lägenheten. Jag blir tokig på honom, sen när man skäller på honom så hoppar han i sidleds mot en och spelar jättetuff, svansen sväller upp och öronen rakt bakåt.. men när man väl får tag i honom och spolar honom i badkaret för att "lugna" ner honom (och lite för att det är kul också :) ) då är han inte så jävla mallig längre, då vill han upp i knät och kela och mysa och då är han så snäll så....

Skulle till psykologen idag egentligen men jag ringde och avbokade den för att jag mår som jag mår. Får väl en ny tid. Annars blir det inte så mycket idag, tänkte bädda ner mig i soffan med kudde och täcke och grejer.. mys! sen blir det väl nån film eller två.
Skriver mer ikväll.

Daniel, mitt liv och hjärtas Diamant!
Puss a long

Nyss kollat på film..

Kolla färdigt på Bee movie och tittade sedan på Hitman. Mycket bra filmer bägge två.
Nu blir det väl till att fundera på vad vi ska äta, det är lika tråkigt varje gång... suck!!

Disken tog längre tid än vad jag tänkt.. rensade ut kylskåpet också vilket resulterade till att det blev typ dubbelt så mycket disk som var från början. Men va fasen det va ju gött när allt var färdigt sen.

Veckan blir väl inte så där jättespeciell till en början iallafall.. Psykologen imorgon, sen förhoppningsvis träffa Julia på tisdag, längtar... onsdag blir nog lugn och torsdag densamma.. Fredag - Söndag tillbringas i Skyrup med påskfirande och är det fint väder på fredag så ska vi köra Lille Mats så det ska bli spännande!

Nej ha de nu så bra allihopa! skriver mer imorgon..

Byebye

Trött, sliten och sjuk! ;(

Mm som sagt, överskriften säger allt.
För er då som tänker wow, har hon skaffat blogg..? så japp det har jag! Här har ni lilla mig!
Helgen har mest vatt lugn, var på barndop igår. Daniels kusins barn döptes, lilla Maja. Så jävla söt unge. Så det innebär att vi inte såg melodifestivalen.. sugit!
Vi lyssnade på resultaten på radion och konstaterade att perelli vann.. inte helt oväntat.
När vi kom hem börja vi kolla på Bee movie, men pallade inte kolla klart så det får vi göra idag istället. Daniel är ute på FMCK nu och jag har tappat upp diskvatten så jag ska väl antagligen börja med det, fast att jag inte vill..

Har en jävligt irriterande hosta, killas i halsen hela tiden så när man hostar så bara river det.. inte skönt alls! får ta och dricka en kopp te eller nåt sånt och hoppas att det lenar..

Nej som sagt disken kallar.. skriver nog mer senare!

So long!

RSS 2.0